• bg1
  • Hot Sale High Quality High Mast Lighting Pole

    Hot Sale High Quality High Mast Lighting Pole

    Kutub Mast Dhuwur
    Bahan lan fitur:

    ● Lampu area gedhe,efek cahya apik, sumber cahya terpusat, katerangan seragam, sorotan cilik.
    ● Lamp Pole punika piring baja kualitas dhuwur dening ngecor lan menyang piramida shaped masang jinis baja, hot-dip galvanis perawatan anti-karat.
    ● Balung cakram lampu digawe saka baja tahan karat berkualitas tinggi.
    ● Baut pengikat, kacang kanggo stainless steel.
    ● Sumber: LED.
    ● Panggonan sing ditrapake: Alun-alun Kota, stasiun, dermaga, layang dalan, stadion, lsp
  • Outdoor Lighting 20m 25m 30m Hot Sales Round Lamp Steel High Mast Pole

    Lampu ruangan 20m 25m 30m Hot Sales Round Lamp Steel High Mast Pole

    Kutub Mast Dhuwur Bahan lan fitur:

    ● Lampu area gedhe,efek cahya apik, sumber cahya terpusat, katerangan seragam, sorotan cilik.

    ● Lamp Pole punika piring baja kualitas dhuwur dening ngecor lan menyang piramida shaped masang jinis baja, hot-dip galvanis perawatan anti-karat.

    ● Balung cakram lampu digawe saka baja tahan karat berkualitas tinggi.

    ● Baut pengikat, kacang kanggo stainless steel.

    ● Sumber: LED.

    ● Panggonan sing ditrapake: Alun-alun Kota, stasiun, dermaga, layang dalan, stadion, lsp