• bg1
  • 33kV Transmission Strain Tower

    Menara Regangan Transmisi 33kV

    Kita duwe keahlian ing desain lan pabrikan menara saluran transmisi sing sukses kanggo nyukupi kabutuhan industri listrik. Menara saluran transmisi iki diprodhuksi miturut syarat desain klien lan ditindakake pemeriksaan kualitas sing kaku kanggo njamin cacat nol lan fungsi sing paling optimal.

  • Electric Pole

    Tiang Listrik

    ● Tegangan: 35kV ● Material: Q255B / Q355B / Q420 ● Hot dip galvanizing ● Minangka drawing Kita terus expertise ing desain lan pabrikan saka menara transmisi line sing sukses ing porsi syarat industri electrical. Menara saluran transmisi iki diprodhuksi miturut syarat desain klien lan ditindakake pemeriksaan kualitas sing kaku kanggo njamin cacat nol lan fungsi sing paling optimal. ● 8000 Sq. Meter saka Workshop karo Crane. ● Halaman Panyimpenan lan paket sing nyukupi...
  • 33kV double circuit transmission  line tower

    33kV menara jalur transmisi sirkuit pindho

    Menara transmisi minangka struktur dhuwur, biasane menara kisi baja, digunakake kanggo ndhukung saluran listrik nduwur sirah. We nerjemahake produk iki karo bantuan saka

    tenaga kerja sing sregep duwe pengalaman akeh ing lapangan iki. We mbukak liwat survey line rinci, peta rute, spotting saka menara, struktur grafik lan document technique nalika nyedhiyani produk iki.

    Produk kita kalebu 11kV nganti 500kV nalika kalebu macem-macem jinis menara kayata menara suspensi, menara galur, menara sudut, menara mburi, lsp.

    Kajaba iku, kita isih duwe jinis menara sing dirancang lan layanan desain sing bakal ditawakake nalika klien ora duwe gambar.

  • 35kV Angle Steel Tower

    Menara Baja Sudut 35kV

    Kauntungan kita Kita duwe keahlian ing desain lan pabrikan menara saluran transmisi sing sukses kanggo nyukupi kabutuhan industri listrik. Menara saluran transmisi iki diprodhuksi miturut syarat desain klien lan ditindakake pemeriksaan kualitas sing kaku kanggo njamin cacat nol lan fungsi sing paling optimal. ● 8000 Sq. Meter saka Workshop karo Crane. ● Yard Storage nyukupi lan kraton paket. ●Insinyur berpengalaman lan Buruh Kualifikasi. ● Kustomisasi Tinggi...
  • 35kV Angular Tower

    Menara Sudut 35kV

    Kapabilitas Pasokan
    Kemampuan Penyetor: 80 Ton / Ton saben dina

    Packaging & Pangiriman

    Rincian Kemasan 
    Packing karo kertas plastik kanggo menara baja listrik utawa minangka requirement klien.
    Pelabuhan: Shanghai