• bg1
  • 500kV Strain Tower

    Menara Regangan 500kV

    Sugeng rawuh ing situs web kita. XY Tower minangka salah sawijining perusahaan utama ing industri manufaktur menara ing China sisih kulon.

    Menara XY nyedhiyakake macem-macem struktur baja galvanis, khusus ing menara transmisi, struktur gardu induk, menara komunikasi, lan liya-liyane. Kanthi klompok karyawan sing duwe motivasi, kita nggawe komitmen kanggo nyedhiyakake produk kualitas lan layanan profesional kanggo kabeh klien. We are Sincerely looking nerusake kerjasama.

  • 500kV double loop strain tower

    500kV double loop strain tower

    Produk kita kalebu 11kV nganti 500kV nalika kalebu macem-macem jinis menara kayata menara suspensi, menara galur, menara sudut, menara mburi, lsp. 

  • 500kV Power Line Tower

    500kV Power Line Tower

    Menara saluran transmisi minangka struktur menara sing digunakake kanggo ndhukung lan konduktor nduwur sirah, kabel kilat lan aksesoris liyane, supaya bisa njaga jarak aman sing ditemtokake antarane konduktor, konduktor lan menara, konduktor lan kabel kilat, lan konduktor menyang lemah utawa obyek sing nyebrang.

    Produk kita kalebu 11kV nganti 500kV nalika kalebu macem-macem jinis menara kayata menara suspensi, menara galur, menara sudut, menara mburi, lsp. 

  • 500kV high voltage transmission tower

    500kV menara transmisi voltase dhuwur

    Menara saluran transmisi minangka struktur menara sing digunakake kanggo ndhukung lan konduktor nduwur sirah, kabel kilat lan aksesoris liyane, supaya bisa njaga jarak aman sing ditemtokake antarane konduktor, konduktor lan menara, konduktor lan kabel kilat, lan konduktor menyang lemah utawa obyek sing nyebrang.

    Produk kita kalebu 11kV nganti 500kV nalika kalebu macem-macem jinis menara kayata menara suspensi, menara galur, menara sudut, menara mburi, lsp. 

  • 500kV Double Loop Termianl Tower

    500kV Double Loop Termianl Tower

    Produk kita kalebu 11kV nganti 500kV nalika kalebu macem-macem jinis menara kayata menara suspensi, menara galur, menara sudut, menara mburi, lsp. 

  • 500kV Double Loop Angluar Steel Tower

    500kV Double Loop Angluar Steel Tower

    Produk kita kalebu 11kV nganti 500kV nalika kalebu macem-macem jinis menara kayata menara suspensi, menara galur, menara sudut, menara mburi, lsp.