• bg1

Cagak Cahya


Detail Produk

Tag produk

Bahan lan fitur:

-------------------

● Lampu area gedhe,efek cahya apik, sumber cahya terpusat, katerangan seragam, sorotan cilik.
● Lamp Pole punika piring baja kualitas dhuwur dening ngecor lan menyang piramida shaped masang jinis baja, hot-dip galvanis perawatan anti-karat.
● Balung cakram lampu digawe saka baja tahan karat berkualitas tinggi.
● Baut pengikat, kacang kanggo stainless steel.
● Sumber: LED.
● Panggonan sing ditrapake: Alun-alun Kota, stasiun, dermaga, layang dalan, stadion, lsp
Item Spesifik:
--------------
 
Bahan baja Q235
Pangobatan lumahing Galvanisasi Panas & Dicet
Lapisan hot-dip, 80um
Dhiameter ndhuwur kisaran 60-90 mm
Range diameter ngisor 132-210 mm
Range ketebalan tembok 2.0mm 2.5mm kanggo 5.0mm
dhuwur 5m-12m
Wangun kutub Conical / Bulat conical / Octagonal conical / Lurus kothak / Tubular stepped
Umur urip 50 taun

 

Aplikasi:

-----------------

1.
Proses Produksi: 
--------------------

    Tes bahan mentah → Pemotongan → Molding utawa mlengkung → Welidng (longitudinal) → Verifikasi dimensi → Flange welding → Pengeboran lubang → Kalibrasi → Deburr → Galvanisasi utawa lapisan bubuk, lukisan → Kalibrasi ulang → Benang → Paket

Paket & Pengiriman:

--------------

PAC

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita