• bg1

96 LED 50W tenaga surya lampu jalan lampu luar ruangan lumen dhuwur aluminium lampu jalan

Lampu jalan surya didhukung dening sel surya silikon kristal. Pangopènan free valve kontrol baterei nutup (baterei koloid) nyimpen energi listrik. Lampu LED ultra padhang digunakake minangka sumber cahya lan dikontrol dening pengontrol daya lan discharge cerdas kanggo ngganti lampu dalan tradisional kanggo lampu daya umum.

Ora kabel laying, ora sumber daya AC lan ora daya listrik; sumber daya DC lan kontrol; Model sarana nduweni kaluwihan stabilitas sing apik, umur layanan sing dawa, efisiensi cahya sing dhuwur, instalasi lan pangopènan sing prasaja, kinerja safety sing dhuwur, hemat energi, perlindungan lingkungan, ekonomi lan kepraktisan.


Detail Produk

Tag produk

SPESIFIKASI ITEM

 Lampu jalan tenaga surya 50 watt
daya
Ukuran panel
Ukuran paket
Bobot
Daya panel
Baterei
50W
420*370cm
64*41*17cm
6,8 kg
18W
15000MA
100W
500*350cm
64*41*17cm
6,9 kg
25W
20000MA
150W
600*350cm
66*41*17cm
7,1 kg
32W
24000MA
200W
650*350cm
66*41*17cm
7,55 kg
40W
30000MA
Suhu Warna (CCT):
5000K (Awang-awang)
Efisiensi Cahya Lampu (lm/w):
100
Dhukungan Dimmer:
NO
Layanan solusi lampu:
Desain cahya lan sirkuit
Umur (jam):
50000
Wektu kerja (jam):
50000
Sumber cahya:
LED
Tegangan Input (V):
3.2
Fluks Luminous Lampu (lm):
2340
)" style="box-sizing: border-box">CRI (Ra>):
70
Suhu kerja (℃):
-20°-60°
Sertifikasi:
ce, RoHS
Garansi (Taun):
2-Taun
Panggonan Asal:
China Sichuan
Nomer Model:
XYS-LD-4450 BP
Sudut Beam (°):
165
Aplikasi:
DALAN
warna:
Abu-abu peteng
Sumber Daya:
Surya
jeneng produk:
Lampu jalan tenaga surya 50 watt
Bahan:
Die-casting Aluminium + Kaca Tempered

 

GAMBAR PRODUK

S8

S7

DETAIL PRODUK

H0c8e6868998640579079d78f22cf323b1

H8ce8a2d346aa4662a682968c4dcee2d3D

H549ccb5e6bcd4be0a9213384f94f9a91E

Hc2f4604a4b7242a28d21c16fd1173a968

PACKING & PENGIRIMAN

Hd95c95f872d148a186a5916221e27f84u


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita