• bg1

Steel Tube Tower

Produsen & eksportir China kanggo menara voltase dhuwur 10kV ~ 500kV lan struktur baja, perusahaan sing disertifikasi ISO, pabrik China langsung, priksa saiki!


Detail Produk

Tag produk

Apa We Do

公司

     Menara XY punika perusahaan anjog saka garis transmisi voltase dhuwur ing kidul-kulon China.Madeg ing 2008, minangka Pabrik lan perusahaan consulting ing bidang Teknik Elektro lan Komunikasi, wis nyediakake solusi EPC kanggo panjaluk akeh Transmisi lan Distribusi (T&D) sektor ing wilayah.

    Wiwit taun 2008, menara XY wis melu ing sawetara proyek konstruksi listrik sing paling gedhe lan paling rumit ing China. Sawise 15 taun tuwuh kanthi mantep. Kita nyedhiyakake macem-macem layanan ing industri konstruksi listrik sing kalebu desain lan pasokan jalur transmisi & distribusi lan listrik. gardu.

layanan inti lan produk kita kalebu:

Menara saluran transmisi daya 110kV

src=http___cbu01.alicdn.com_img_ibank_2020_215_402_14785204512_356763431.jpg&refer=http___cbu01.alicdn_副本

Menara kisi utawa menara truss minangka menara kerangka sing ngadeg bebas. Bisa digunakake minangka menara transmisi listrik utamane kanggo voltase ing ndhuwur 100 kilovolt, minangka menara radio (menara pancaran dhewe utawa minangka operator kanggo aerial) utawa minangka menara observasi.

jeneng produk Menara kisi baja sudut 110kV
Kelas voltase 132 kV
Bahan Baku Q255B / Q355B / Q420B
Pangobatan lumahing Hot dip galvanis
Ketebalan galvanis Rata-rata kekandelan lapisan 86um
lukisan Customized
Bolts 4.8; 6.8; 8.8
Sertifikat GB / T19001-2016 / ISO 9001:2015
urip Luwih saka 30 taun

Standar Rapat

Standar produksi GB / T2694-2018
Standar Galvanizing ISO 1461
Standar bahan baku GB / T700-2006, ISO630-1995, GB / T1591-2018;GB / T706-2016;
Standar pengikat GB / T5782-2000. ISO4014-1999
Welding standar AWS D1.1
standar EU CE: EN10025
American Standard ASTM A6-2014

Sirkuit tunggal vs Sirkuit kaping pindho

src=http___cbu01.alicdn.com_img_ibank_2020_215_402_14785204512_356763431.jpg&refer=http___cbu01.alicdn
132kv双回路.1

Komitmen Kualitas

    Supaya tetep nyedhiyakake produk sing berkualitas, mesthekake saben potongan produk sampurna. We strictly mriksa proses saka tuku bahan baku kanggo kiriman final lan kabeh langkah sing tanggung jawab dening teknisi profesional. Buruh produksi lan insinyur QC mlebu Surat Jaminan Kualitas karo perusahaan. Dheweke janji bakal tanggung jawab marang pakaryane lan produk sing digawe kudu berkualitas.

    kita janji:

     1. Produk saka pabrik kita ketat miturut syarat pelanggan lan standar nasional GB / T2694-2018 《Kondisi Teknis kanggo Manufaktur Menara Jalur Transmisi》,DL/T646-1998《Ketentuan Teknis kanggo Manufaktur Transmisi Line Steel Pipe Pole》 lan ISO9001 - Sistem Manajemen Mutu 2015.

     2. Kanggo syarat khusus saka klien, departemen teknis pabrik kita bakal nggawe gambar kanggo pelanggan. Pelanggan kudu konfirmasi gambar lan informasi teknis sing bener utawa ora, banjur proses produksi bakal dijupuk.

    3. Kualitas bahan baku penting kanggo menara. XY Tower tuku bahan mentah saka perusahaan sing mapan lan perusahaan negara. Kita uga nindakake eksperimen fisik lan kimia saka bahan mentah kanggo mesthekake yen kualitas bahan mentah kudu memenuhi standar nasional utawa syarat klien. Kabeh bahan mentah perusahaan kita duwe sertifikat kualifikasi produk saka perusahaan nggawe baja, nalika kita nggawe rekaman rinci babagan asale saka bahan mentah produk.

Sembarang pitakonan, please aran gratis kanggo takon!


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita