• bg1

Monopole Tower vs Lattice Type Tower Comparison

Produsen & eksportir China kanggo menara voltase dhuwur 10kV ~ 500kV lan struktur baja, perusahaan sing disertifikasi ISO, pabrik China langsung, priksa saiki!


Detail Produk

Tag produk

Apa We Do

公司

     Menara XY punika perusahaan anjog saka garis transmisi voltase dhuwur ing kidul-kulon China.Madeg ing 2008, minangka Pabrik lan perusahaan consulting ing bidang Teknik Elektro lan Komunikasi, wis nyediakake solusi EPC kanggo panjaluk akeh Transmisi lan Distribusi (T&D) sektor ing wilayah.

    Wiwit taun 2008, menara XY wis melu ing sawetara proyek konstruksi listrik sing paling gedhe lan paling rumit ing China. Sawise 15 taun tuwuh kanthi mantep. Kita nyedhiyakake macem-macem layanan ing industri konstruksi listrik sing kalebu desain lan pasokan jalur transmisi & distribusi lan listrik. gardu.

layanan inti lan produk kita kalebu:

Standar Rapat

Standar produksi GB / T2694-2018
Standar Galvanizing ISO 1461
Standar bahan baku GB / T700-2006, ISO630-1995, GB / T1591-2018;GB / T706-2016;
Standar pengikat GB / T5782-2000. ISO4014-1999
Welding standar AWS D1.1
standar EU CE: EN10025
American Standard ASTM A6-2014

Menara monopole vs Menara kisi

9.2
1028

Menara monopole vs Menara kisi

Ing ngisor iki sawetara pedoman umum kanggo mutusake jinis menara sing duwe kauntungan kanggo dipilih adhedhasar kasus sing disedhiyakake ing kertas iki ing ngendi aspek kasebut yaiku Estetika, Ekonomi lan Statis. Adhedhasar saben spesifikasi alternatif bakal luwih gampang kanggo nggawe keputusan babagan pilihan sing paling apik sing cocog karo syarat kasebut.

Menara monopole 

1. tilas paling cilik kabeh jinis menara.
2. Bisa digunakake kanggo instalasi saka 9 kanggo 45 m.
3. Umume dianggep minangka struktur sing paling estetis,
4. Ing sawetara yuridiksi, ijin zoning ora dibutuhake kanggo instalasi ing 18 m.
5. Kapasitas muatan angin sing signifikan.
6. Mbutuhake crane kanggo instalasi.
7. Biaya barang sing luwih dhuwur amarga flatbed lengkap dibutuhake kanggo pangiriman

8. Paling larang nanging luwih larang tinimbang menara kisi.
9. Antena biasane dipasang ing monopole kanthi pamisah vertikal 3 m nganti 4,5 m.
10. sambungan kualitas dhuwur: Reliabilitas lan kualitas dhuwur saka reception sinyal menehi rigidity lan resistance kanggo pengaruh external, utamané ing angel icing lan kahanan angin.
11. Kompak: Ukuran support basa ngidini support area cilik bangunan, kang utamané penting ing construction ing kutha.
12. Estetika: Konstruksi njaba beda karo desain tradisional, sing dadi faktor penting kanggo penempatan menara ing kutha, ing wilayah perusahaan, wilayah sing dilindhungi, lsp.
13. Operasi: Penempatan peralatan, kabel, feeder, pangopènan tangga ing njero dhukungan ngilangi akses sing ora sah menyang peralatan, nyedhiyakake proteksi cuaca, yaiku, nambah umur layanan, ngidini sampeyan nindakake pakaryan ing kahanan iklim sing angel lan asil. saka drastis ngurangi biaya operasi.
14. Fleksibilitas ing desain.

Menara kisi mandhiri

1. Bisa digunakake kanggo instalasi saka 6 kanggo 60 m.
2. tilas instalasi luwih cilik tinimbang a menara guyon, nanging luwih gedhe tinimbang
menara guyed lan monopole mandhiri.
3. Asring kapal kalah, ngurangi biaya barang nanging mbutuhake perakitan ing situs
4. Kapasitas muatan angin sing signifikan.
5. The Lightweight Self-Supporting Tower Cocog kanggo syarat ing ngisor 30 m kanthi kapasitas muat angin minimal lan sawetara opsi nggunakake tapak instalasi minimal kanthi dhasar beton sing prasaja.

6. Bisa nampung beban antena lan piring gelombang mikro.
7. Biaya kurang saka Monopole.
8. Kapasitas anggota menara latticed lan sambungan bisa
diterangake dening rumus relatif prasaja.
9. Modeling lan desain relatif gampang.
10. Monopole umume regane luwih dhuwur tinimbang menara sudut kisi amarga biaya piring sing luwih dhuwur ing ngendi Monopole mbutuhake mesin bending piring khusus kanthi biaya modal sing dhuwur, Gambar 2.
11. Ekologis: Struktur kisi-kisi kasebut transparan banget saengga nduweni efek sing luwih sithik ing lanskap. Keseimbangan ekologis sing optimal amarga struktur baja galvanis lan pondasi beton cilik (simpen saka bahan mentah; menara lan pondasi bisa didaur ulang)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita