• bg1

Mongolia - Menara Telekomunikasi 15meter 2021.6

Pak Aibolat nemokake kita liwat Alibaba ing April 2021 kanggo pitakonan menara telekomunikasi 4 kaki 15 meter.

Amarga wabah kasebut, proyeke wis telat sawetara wulan. Mulane, tuku iki banget urgent, mrintahake kita kanggo gawé ing siji sasi lan ngirim menyang Eren panas, tapel wates antarane Mongolia lan China.

Sawetara dina sawise komunikasi pisanan, dheweke nggawe pesenan karo kita, lan kita rampung produksi lan ngirim ing wektu. Foto dikirim dening pelanggan sawise proyek rampung

 

Mongolia 1
335c0d1cfbeaf63f23bae89185bd519
Mongolia 2