• bg1

      Minggu iki, rega pasar baja ing kutha-kutha utama ing China fluktuasi banget, kanthi kenaikan 10-170 yuan / ton. Sebagéan gedhé bahan baku utama wungu. Antarane wong-wong mau, rega bijih sing diimpor fluktuasi lan nggabungake, rega billet mundhak banget, bijih domestik wungu rada, rega coke pindho terus soar, pasar kethokan mundhak Ngartekno, lan biaya produksi pabrik baja dhuwur.

     Produk sing diprodhuksi dening perusahaan kita, kayata menara daya, menara telekomunikasi, struktur gardulan bahan mentahan liyane, yaiku baja. Kanthi mundhake rega bahan mentah baja, rega produk kita uga mundhak. We look nerusake kanggo dina nalika Tambah slows mudhun.

钢材走势

      Bahan wesi lan baja minangka bahan dhasar sing ndhukung pembangunan ekonomi lan sosial lan bahan dhasar pangembangan industri liyane. Bahan wesi lan baja nduwe posisi sing penting banget ing konstruksi ekonomi.

      Kanthi transfer industri internasional lan pangembangan ekonomi nasional China kanthi cepet, industri wesi lan baja China wis nggawe prestasi gedhe. Industri wesi lan baja China ora mung nggawe kontribusi gedhe kanggo pangembangan ekonomi nasional China kanthi cepet, nanging uga nduweni peran positif kanggo ningkatake kesejahteraan ekonomi donya lan pangembangan industri wesi lan baja ing donya!

      Ing taun anyar, wutah kanthi cepet saka ekonomi nasional China utamané mimpin dening wutah Srengenge katon padhang saka investasi aset tetep lan impor lan ekspor. Perkembangan industri wesi lan baja China kanthi cepet wis rampung pamitan ing jaman kekurangan baja lan bisa nyukupi kabutuhan dhasar baja ing macem-macem industri ekonomi nasional. Tanpa pangembangan industri wesi lan baja China kanthi cepet, saka impor net 34,62 yuta ton billet ing taun 2003 nganti ekspor net 33,17 yuta ton billet ing taun 2006, angel tuwuh kanthi cepet 10% saka China. PDB, utamane pangembangan industri wesi lan baja kanthi cepet, sing kanthi efektif ndhukung proses industrialisasi lan urbanisasi China lan menehi sumbangan gedhe kanggo pangembangan ekonomi nasional kanthi cepet.


Wektu kirim: Sep-10-2021