• bg1

   

   Tanggal 9 Oktober 2021, uji coba kumpul bareng 500 kV menara transmisi voltase dhuwur dibangun dening xytowers iki digawa metu.

   Langite bening lan asri. Menara sirah warata luwih than 30 dhuwur bukaan metu boom dawa kanggo kanthi tepak bahan utama sikil menara bentuke silinder kumrincing salaka ing basa menara. "Stop pangkalan menara!" kanthi printah saka komandan ing situs, tukang bangunan konsentrasi ing fastening bolts anchor, lan hoisting saka bagean pisanan saka sikil menara wis kasil rampung.

   Menara demonstrasi sing dirakit wektu iki yaiku menara pipa baja cangkir anggur Sirkuit Tunggal 500 kV, bobote 28 ton lan dhuwure 48 meter. 

    Kanthi kerja keras para pekerja, kualitas menara lan jadwal konstruksi apik lan cepet. Déwan menara minangka proses utama instalasi. Perusahaan ngatur situs konstruksi miturut standar konstruksi sing aman lan beradab lan nyiapake "majelis crane menara internal" "Skema paling apik lan langkah-langkah teknis kanggo perakitan lan degdegan menara. Ngarahake kesulitan perakitan lan degdegan menara, seri teknis ngukur kayata piranti Mudhun dhuwur-dhuwur wis nyiyapake, lan sistem ngawasi video dinamis diadopsi saindhenging construction kanggo mesthekake construction aman, civilized lan kualitas proses tombol 500 kV Déwan menara lan degdegan.

微信图片_202110121147576
微信图片_20211011102543

    Sawise perakitan menara, perusahaan nganakake rapat kanggo kabeh karyawan sing relevan kanggo ngringkes tes kasebut. pisanan,CEO saka perusahaan nggawe pidato kanggo ngringkes prestasi perusahaan ing taun-taun pungkasan, banjur manajer produksi nyimpulake lan ngevaluasi asil tes menara 500kV, nyuda kaluwihan lan kekurangan ing proses produksi lan manufaktur menara, lan ngetrapake langkah-langkah perbaikan. .

    Déwan & inspeksi menara transmisi tenaga listrik 500kV sukses.

微信图片_202110111317591
微信图片_202110111035172

   Liwat inspeksi lan rapat rapat iki, kita duwe pangerten sing luwih jelas babagan kekuwatan perusahaan, sing ndadekake kita luwih yakin ing perusahaan kasebut.

   Kita pitados bilih kanthi panuntun dhumateng pimpinan perusahaan lan upaya para kolega ing maneka departemen, XYtower bakal luwih apik lan luwih apik.


Wektu kirim: Oct-12-2021