• bg1

      Informasi paling anyar,rega baja wis mundhak banget taun iki. Alasan utama yaiku rega bahan mentah sing mundhak lan permintaan sing kuat ing pasar baja domestik.

IMG_1681_1111

1. Rega bahan baku mundhak

Bijih besi China utamane asale saka impor. Australia lan Brasil minangka rong importir utama bijih besi China. antarane wong-wong mau, bijih wesi China kang diimpor saka Australia akun kanggo babagan paling dhuwur saben taun, kang bisa tekan 67%. Mulane, fluktuasi rega bijih wesi Australia duwe pengaruh paling gedhe ing pasar baja China.

Miturut warta tanggal 22 Februari 2021, rega bijih wesi Australia mundhak nganti US $170.95/t, ngetutake dhuwur historis US $176.20/t sing digawe ing Desember taun kepungkur.

Munggah rega bijih wesi mesthi bakal nyebabake kenaikan biaya peleburan baja, lan perusahaan baja mesthi bakal nransfer biaya peleburan sing mundhak menyang perusahaan pangolahan baja, lan perusahaan pangolahan baja uga bakal ngirim biaya tuku sing mundhak menyang pasar penjualan baja.

2. dikarepake pasar Steel kuwat

Wiwit taun 2021, panjaluk baja ing industri real estate relatif stabil. Umumé, anggere dikarepake baja ing industri real estate relatif stabil, rega pasar baja bakal relatif stabil.

Ing kondisi rega pasar baja relatif stabil, indeks boom manufaktur taun iki relatif dhuwur, kang ndadékaké kanggo munggah saka dikarepake baja. Kanthi mundhake dikarepake kanggo baja, pasar baja wis dadi pasar bakul kang, lan rega sade baja wis ngandika final saka wesi lan baja Enterprises.

Miturut data sing dipantau dening Asosiasi Besi lan Baja, tanggal 8 April, inventarisasi nasional limang jinis baja utama mung 18,84 yuta ton, lan wis suda limang minggu berturut-turut. Bisa dideleng, sanajan rega baja mundhak, permintaan pasar baja uga mundhak.

data lengkap

Harga baja soaring:

Miturut data sing bubar dirilis dening Biro Statistik Nasional, ing awal April 2021, dibandhingake karo akhir Maret, rega 27 saka 50 alat produksi penting ing lapangan sirkulasi nasional saya tambah akeh, ing antarane kenaikan baja yaiku paling misuwur.

1.1_副本_副本

Kanthi munggah garis lurus saka prices baja, kanggo sawetara ombone, wis impact tartamtu ing perdagangan ekspor kita. Produk utama kami,menara daya listrik, menara telekomunikasi lan struktur gardu,digawe saka baja amba, supaya rega uga mundhak karo gelombang, nanging xytower nandheske kanggo nyedhiyani rega paling cukup lan layanan paling apik kanggo pelanggan.


Wektu kirim: Oct-22-2021