• bg1

45m Menara Telekomunikasi Radio Triangular

Tipe: Triangular Lattice Telecommunication Towers

Perawatan lumahing: Hot dip galvanizing

Bahan: Q235B, Q355B, Q420B

Dhuwur: Miturut desain

Kacepetan Angin: Miturut desain

Sertifikat: GB/T19001-2016/ISO 9001:2015

 


Detail Produk

Video

Tag produk

XYTOWER:

Produsen menara baja profesional lan eksportir

公司 (2)

SiChuan XiangYue Power Line Components Co.,Ltd.(Cekak minangka Menara XY) didegaké ing taun 2008. Menara XY nduweni pengalaman akeh ing industri listrik lan saiki dadi salah sawijining perusahaan menara baja kanthi skala ekspor mandiri paling gedhe ing China kidul-kulon.

Perusahaan iki utamané melu ing Processing lan produksi sakamenara saluran transmisi,menara telekomunikasi,fitting wesi listrik, struktur gardu, lan komponen logam kanggo railways, dalan gedhe lan sipil nggunakake 500kv lan kurang, uga hot-dip galvanizing bagean struktur baja.

Tujuane yaiku ngupayakake nyedhiyakake produk lan layanan sing marem marang para pelanggan!!

Jeneng produk
45m Menara Telekomunikasi Radio Triangular
Bahan Baku
Q235B / Q355B / Q420B
Perawatan lumahing
Hot dip galvanis
Ketebalan Galvanis
Rata-rata kekandelan lapisan 86um
lukisan
Customized
Bolts
4.8; 6.8; 8.8
Sertifikat
GB / T19001-2016 / ISO 9001:2015
Sakumur urip
Luwih saka 30 taun
Standar Produksi
GB / T2694-2018
Standar Galvanizing
ISO 1461
Standar Bahan Baku
GB / T700-2006, ISO630-1995, GB / T1591-2018; GB / T706-2016;
Pengikat Standar
GB / T5782-2000.ISO4014-1999
Welding Standard
AWS D1.1
Desain Kacepetan Angin
30M/S (beda-beda miturut wilayah)
Kedalaman Icing
5mm-7mm: (beda-beda miturut wilayah)
Intensitas Aseismatik
Suhu Preferensi
-35ºC~45ºC
Vertikal ilang
<1/1000
Tahan lemah
≤4Ω

 

Kanggo njamin kualitas produk, kita miwiti saka pengadaan bahan mentah.Kanggo bahan mentahan,baja sudutlanpipa bajadibutuhake kanggo pangolahan produk, pabrik kita tuku produk saka pabrik gedhe kanthi kualitas sing bisa dipercaya ing saindenging negara.Pabrik kita uga kudu mriksa kualitas bahan mentah kanggo mesthekake yen kualitas bahan mentah kudu memenuhi standar nasional lan duwe sertifikat pabrik asli lan laporan inspeksi.

2_副本

Sawise produksi menara wesi rampung, kanggo njamin kualitas menara wesi, inspektur kualitas bakal nganakake tes perakitan kasebut, ngontrol kualitas kanthi ketat, ngontrol prosedur lan standar inspeksi kanthi ketat, lan mriksa dimensi mesin kanthi ketat. lan akurasi mesin miturut pranata manual kualitas, supaya kanggo mesthekake yen akurasi mesin bagean meets syarat standar.

Layanan liyane:

1. Pelanggan bisa ngandelake organisasi testing pihak katelu kanggo nyoba menara.

2. Akomodasi bisa diwenehake kanggo pelanggan sing teka ing pabrik kanggo mriksa menara.

IMG_2810_副本

Rakitan menara listrik Myanmar

微信图片_202203031719343_副本

Majelis menara telekomunikasi Timor Leste

1633765995122_副本

Déwan menara listrik Nicaragua

微信图片_202110121147573_副本

Menara baja sing dirakit

Sawise perakitan & tes, langkah sabanjure bakal ditindakake:hot dip galvanizing, sing ngarahake kaendahan, nyegah karat lan ndawakake umur layanan menara baja.

Perusahaan wis pabrik galvanizing dhewe, tim galvanizing profesional, pengalaman guru galvanizing kanggo panuntun dhumateng, lan Processing ing ketat sesuai karo standar galvanizing ISO1461.

Ing ngisor iki minangka paramèter galvanizing kanggo referensi:

Standar
Standar galvanis: ISO: 1461
Item
Ketebalan lapisan seng
Standar lan syarat ≧86μm
Kekuwatan adhesi Korosi dening CuSo4
Jas seng ora dicopot lan diunggahake kanthi palu 4 kaping

 

Sawise Galvanisasi, kita miwiti kanggo paket, Saben Piece saka produk kita kode miturut gambar rinci.Saben kode bakal dilebokake segel baja ing saben potongan.Miturut kode kasebut, klien bakal ngerti kanthi jelas bagean siji sing kalebu jinis lan segmen.

Kabeh bêsik wis bener nomer lan rangkep liwat drawing kang bisa njamin ora Piece siji ilang lan gampang kanggo diinstal.

1_副本

 Kanggo njaluk kutipan profesional, please email kanggo kita utawa ngirim sheet ing ngisor iki, kita bakal ngubungi sampeyan ing 24 jam lan pls mriksa kothak email.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita