• bg1

Kanthi wutah lan pangembangan ekonomi global sing terus-terusan, komunikasi jaringan wis dadi jaminan pertumbuhan ekonomi kanthi cepet.Peningkatan lan operasi sinyal komunikasi minangka syarat sing penting kanggo njamin pasokan jaringan sing terus-terusan, ing ngendi menara komunikasi nduweni peran utama.

sadurungemenara komunikasidilebokake ing operasi, Déwan nyoba saka menara komunikasi minangka bagéyan penting banget saka produksi menara.Saiki, iku uga minangka link penting banget kanggo mriksa produksi menara wesi,

 

Dina iki, kita nganakake sidang uji coba menara komunikasi 76 meter saka pelanggan Malaysia.Amarga dhuwure, kita nindakake ing rong tahapan.Saiki, tahap pisanan lagi ditindakake.#XYTOWER #Activity #telekomunikasi #menara komunikasi

微信图片_202204281509241
微信图片_202204271705388
微信图片_202204271705381

Minangka kanggo masalah saiki test Déwan komunikasi menara, test Déwan minangka proses penting kanggo nyoba efek instalasi sakabèhé saka menara.Saliyane nguji kanthi lengkap babagan efek ing proses iki, luwih penting kanggo bisa nemokake proses kunci ing produksi menara wesi, nemokake kesulitan ing proses produksi ing proses iki, lan banjur menehi pandhuan lengkap ing proses produksi nyata.Mulane, Déwan nyoba saka menara wesi punika pinunjul gedhe kanggo produksi aman saka menara baja.

 

 


Wektu kirim: Apr-28-2022

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita