• bg1

Tanggal 21 April 2022, teknisi China Power Construction Group Chengdu Electric Power Fittings Co., Ltd. teka ing perusahaan kita.XYTOWERkanggo mriksa kualitas aksesoris wesi.

 

Penerimaan penengah nyakup bolt menara wesi, bahan utama, kuku sikil, platform istirahat, lan liya-liyane supaya bisa "neliti lan ngrasakake pulsa" kualitas peralatan teknik, kanthi efektif ngatasi masalah sing ditemokake, lan ngilangi cacat ing wektu, supaya kanggo mesthekake yen tingkat fastening saka bolts menara wesi meets syarat 95% sawise Déwan menara, 97% sawise stringing, lan galvanizing tekan 86um, Ngilangi kahanan sing bolts nyambungake ilang, ora fastened ing panggonan lan kekandelan saka lapisan seng ora cukup.

3
3.1
2.4
3.3
微信图片_2022042215405412
2

Ing proses tes, para teknisi nggunakake instrumen tes ilmiah sing canggih saiki kanggo fokus ing tes rod tetep, sing kabeh cocog karo standar, lan banjur nguji kekandelan lapisan seng saka bagean galvanis kita.Asil nuduhake yen padha wis ketemu syarat galvanizing produk lan padha unanimously wareg dening pelanggan.

2022.4.22 

Produsen menara baja profesional China, pemasok lan eksportir


Wektu kirim: Apr-22-2022

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita