• bg1

Miturut langkah-langkah kanggo evaluasi perusahaan cilik lan menengah ilmiah lan teknologi (gkfz [2017] No. 115) lan kabar saka Kementerian Ilmu Pengetahuan lan Teknologi lan Administrasi Negara Pajak babagan perkara sing ana gandhengane karo evaluasi ilmiah. lan perusahaan teknologi cilik lan menengah,XYTOWERwis dirating minangka perusahaan teknologi dhuwur.

 

Bebungah saka "perusahaan teknologi dhuwur" ing Chengdu wis menehi kita kasurung gedhe, kang ora mung pakurmatan, nanging uga pasukan nyopir.Iku ora mung negesake lan pangenalan kemampuan riset ilmiah perusahaan kita lan tingkat teknis sakabèhé, nanging uga insentif lan spur kanggo personel riset ilmiah lan inovasi perusahaan!Njupuk pangenalan iki minangka kesempatan lan pasukan nyopir, perusahaan bakal terus kanggo netepi konsep "pembangunan lan inovasi" lan prinsip ilmu pengetahuan lan teknologi porsi pasar, luwih nambah investasi ing teknologi R & D, cultivate tim bakat, usaha. kanggo nambah kemampuan inovasi sawijining, menehi play lengkap kanggo kaluwihan dhewe lan usaha kanggo mujudaken pembangunan kabisat gedhe maju perusahaan.

1638237387(1)

Ing taun-taun pungkasan, perusahaan terus-terusan nguatake pangembangan pasar internal lan eksternal, kerja keras kanggo nambah daya saing inti perusahaan, ningkatake pangembangan industri perusahaan sing lestari lan sehat, teknologi layanan sing luwih apik, ningkatake reformasi mekanisme inovasi. , lan tansah nindakake riset lan pangembangan babagan layanan teknis.

"Kualitas inovasi ilmiah lan teknologi tetep selaras karo jaman."Iku kabijakan kualitas sing tansah kita tindakake.

"Ngupayakake keunggulan lan inovasi sing terus-terusan"punika goal kita.

 

Ing mangsa ngarep, kita bakal terus nguatake inovasi, ngrangsang semangat, lan kanthi sepenuh ati nyedhiyakake layanan sing luwih profesional kanggo para pelanggan kanthi semangat pragmatisme lan inovasi, supaya bisa mbantu para pelanggan ngatasi masalah lan gawe marem pelanggan!

XYTOWER tansah menehi pelanggan karo seri sakamenara bajalayanan sing gegandhengan lan kualitas paling profesional lan technical support karo profesional, cepet lan antusias layanan jaminan kualitas lengkap.


Wektu kirim: Mei-11-2022

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita