• bg1

35m Menara Telekomunikasi

XYTOWER minangka produsen menara baja profesional ing China, Kita nyedhiyakake layanan menara baja siji-mandeg paling profesional kanggo ekspor Luar Negeri, khusus ing produksi menara telekomunikasi lan desain khusus.

Sembarang Masalah Mangga Ayo Kita Ngerti !!!


  • jeneng produk:35m Menara Telekomunikasi Baja Sudut
  • Bahan:Baja Q355B/Q255B
  • Aplikasi:Transmisi Sinyal
  • Sertifikat:ISO9001:2008
  • Standar welding:AWS D 1.1
  • Perawatan lumahing:Hot Dipped Galvanized
  • Standar Galvanisasi:ISO 1461
  • Detail Produk

    Tag produk

    XYTOWER:

    Produsen menara baja profesional lan eksportir

    XYTOWER minangka perusahaan sing spesialisasine manufaktur macem-macem struktur baja galvanis kalebu Menara Sudut Kisi, Menara Tabung Baja, Struktur Gardu Induk, Menara Telekomunikasi, Menara RoofTop, lan Braket Transmisi Daya sing digunakake kanggo saluran transmisi nganti 500kV.

    XYTOWER fokus ing produksi menara baja galvanis panas kanggo 14 taun, duwe pabrik dhewe lan jalur produksi, kanthi produk taunan 30000 ton, kapasitas pasokan sing cukup lan pengalaman ekspor sing sugih!

    Perusahaan bisa ngrancang macem-macem menara transmisi lan menara telekomunikasi miturut standar.Menara baja kisi sing dirancang lan diproses dening perusahaan wis lulus tes jinis (test beban struktur menara) saka China Research Institute ing siji wektu.

    Tujuan kita yaiku ngupayakake nyedhiyakake produk lan layanan sing marem marang para pelanggan!

    1. Supplier resmi ing Pakistan, Mesir, Tajikistan, Polandia, Panama lan negara liyane;

    China Power Grid Certification supplier, sampeyan bisa kanthi aman milih lan kerjo bareng;

    2. Pabrik wis ngrampungake puluhan ewu kasus proyek nganti saiki, saengga kita duwe cadangan teknis sing akeh;

    3. Nyedhiyakake dhukungan lan biaya tenaga kerja sing murah nggawe rega produk duwe kaluwihan gedhe ing jagad iki.

    4. Kanthi tim drawing lan drawing diwasa, sampeyan bisa yakin pilihan sampeyan.

    5. Sistem kontrol kualitas sing ketat lan cadangan teknis sing akeh wis nggawe produk kelas donya.

    6. Kita ora mung manufaktur lan supplier, nanging uga partners lan technical support.

    Kanggo menara telekomunikasi ing macem-macem kahanan, sampeyan bisa teka kanggo konsultasi khusus, tim desain profesional lan layanan siji-mandeg diwenehake!

    Kita butuh pelanggan kanggo nyedhiyakake paramèter dhasar ing ngisor iki:kacepetan angin, dhuwur, nomer antena, area antena

    2.22_副本
    jeneng produk
    35m Menara telekomunikasi sudut
    Bahan Baku
    Q255B / Q355B / Q420B
    Pangobatan lumahing
    Hot dip galvanis
    Ketebalan galvanis
    Rata-rata kekandelan lapisan 86um
    lukisan
    Customized
    Bolts
    4.8; 6.8; 8.8
    Sertifikat
    GB / T19001-2016 / ISO 9001:2015
    Sakumur urip
    Luwih saka 30 taun
    Standar produksi
    GB / T2694-2018
    Standar Galvanizing
    ISO 1461
    Standar bahan baku
    GB / T700-2006, ISO630-1995, GB / T1591-2018;GB / T706-2016;
    Standar pengikat
    GB / T5782-2000.ISO4014-1999
    Standar welding
    AWS D1.1
    Desain kacepetan angin
    30M/S (beda-beda miturut wilayah)
    ambane icing
    5mm-7mm: (beda-beda miturut wilayah)
    Intensitas aseismatik
    Suhu preferensi
    -35ºC~45ºC
    Vertikal ilang
    <1/1000
    resistance lemah
    ≤4Ω

    Kanggo njamin kualitas produk, kita miwiti saka pengadaan bahan mentah.Kanggo bahan mentah, baja sudut lan pipa baja sing dibutuhake kanggo proses produk, pabrik kita tuku produk pabrik gedhe kanthi kualitas sing dipercaya ing saindenging negara.Pabrik kita uga kudu mriksa kualitas bahan mentah kanggo mesthekake yen kualitas bahan mentah kudu memenuhi standar nasional lan duwe sertifikat pabrik asli lan laporan inspeksi.

    2_副本

    Sawise produksi menara wesi rampung, kanggo njamin kualitas menara wesi, inspektur kualitas kudu nganakake tes perakitan, ngontrol kualitas kanthi ketat, ngontrol prosedur lan standar inspeksi kanthi ketat, lan mriksa dimensi mesin kanthi ketat. lan akurasi mesin miturut pranata manual kualitas, supaya kanggo mesthekake yen akurasi mesin bagean meets syarat standar.

     

    Layanan liyane:1 Pelanggan bisa ngandelake organisasi uji coba pihak katelu kanggo nyoba menara kasebut.2 Akomodasi bisa disedhiyakake kanggo pelanggan sing teka ing pabrik kanggo mriksa menara.

    IMG_2810_副本

    Rakitan menara listrik Myanmar

    微信图片_202203031719343_副本

    Majelis menara telekomunikasi Timor Leste

    1633765995122_副本

    Déwan menara listrik Nicaragua

    微信图片_202110121147573_副本

    Menara baja sing dipasang

    Sawise perakitan & tes, langkah sabanjure bakal ditindakake:hot dip galvanizing, kang ngarahke ing kaendahan, Nyegah teyeng lan prolonging gesang layanan saka menara baja.

    Perusahaan wis pabrik galvanizing dhewe, tim galvanizing profesional, pengalaman guru galvanizing kanggo panuntun dhumateng, lan Processing ing ketat sesuai karo standar galvanizing ISO1461.

    Ing ngisor iki minangka paramèter galvanizing kanggo referensi:

    Standar
    Standar galvanis: ISO: 1461
    Item
    Ketebalan lapisan seng
    Standar lan syarat ≧86μm
    Kekuwatan adhesi Korosi dening CuSo4
    Jas seng ora dicopot lan diunggahake kanthi palu 4 kaping

    Sawise Galvanisasi, kita miwiti kanggo paket, Saben Piece saka produk kita kode miturut gambar rinci.Saben kode bakal dilebokake segel baja ing saben potongan.Miturut kode kasebut, klien bakal ngerti kanthi jelas manawa potongan siji kalebu jinis lan segmen.

    Kabeh bêsik wis bener nomer lan rangkep liwat drawing kang bisa njamin ora Piece siji ilang lan gampang kanggo diinstal.

    1_副本

     Kanggo njaluk kutipan profesional, please email kanggo kita utawa ngirim sheet ing ngisor iki, kita bakal ngubungi sampeyan ing 24 jam lan pls mriksa kothak email.

    Sugeng Rawuh Kanggo Hubungi US!

     

    Kita nyedhiyakake layanan menara baja siji-mandeg paling profesional kanggo ekspor Luar Negeri, khusus ing produksi menara saluran transmisi daya, produksi menara telekomunikasi,
    Pekerjaan struktur baja gardu induk.

    ⦁ Kabeh jinis desain khusus menara telekomunikasi bisa diwenehake

    ⦁ Tim desain profesional dhewe kanggo proyek menara baja jaban rangkah

     

    1629335711(1)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita